آسانسورهای خودروبر

آسانسور خودروبر بدلیل شرایطی مانند عدم امکان اجرای رمپ پارکینگ و یا محدودیت فضای ساختمان ها طرفداران زیادی دارند. با توجه به محدودیت مساحت زمین و افزایش راندمان فضای موجود جهت تامین حداکثری تعداد پارکینگ به جای اجرای رمپ از آسانسور های خودرو بر استفاده می شود.

سیستم محرکه آسانسورهای خودروبر

هیدرولیکی :

سیستم محرکه در این آسانسور ها بصورت هیدرولیک و کششی قابل اجرا می باشند. در آسانسور های هیدرولیک که عمدتا بصورت جک مستقیم از زیر و یا جک بغل دو طرفه اجرا می شوند این امکان وجود دارد که خودرو را تا ارتفاع حداکثر ۴ طبقه جابجا کند و دلیل این موضوع محدودیت در طول جک های هیدرولیک می باشد. در آسانسورهای خودرو بر با جک مستقیم از زیر طول چاله جک می بایستی به اندازه کورس حرکتی بوده و چاله جک از کف چاهک شروع شده و به اندازه حدود ۵۰ سانتیمتر بیشتر از طول جک تمام شود.

کششی :

در صورتی که ارتفاع بیش ازین مقدار باشد می بایستی از آسانسور های کششی استفاده شود. معمولا ابعاد کابین های خودروبر حداقل عرض ۲۷۰ سانتیمتر جهت پیاده شدن راننده و عمق ۵/۵ متر میباشند.

مراحل اجرای آسانسور

مراحل اجرای این نوع آسانسور ها به این روش می باشد که پس از بازدید از محل چاله آسانسور

  1. ابتدا ابعاد برداری انجام شده.
  2. سپس مرحله آهنکشی که استرکچر اصلی آسانسور بوده و ریلها توسط براکت ها روی آن نصب میگردد اجرا خواهد شد.
  3. آهن آلات به کار رفته در استرکچر آهنکشی حداقل نبشی و ناودانی نمره ۱۲ بوده.
  4. پس از ابعاد برداری ریل ها و درب های نصب شده عملیات کنترل کیفی و همچنین ابعاد برداری جهت ساخت کابین صورت خواهد گرفت.
  5. پس از  ساخت و نصب کابین آسانسور و متعلقات، عملیات راه اندازی نهایی شروع می شود.
  6. و در نهایت پس از نصب تابلو و سیم کشی های مربوطه آسانسور جهت تست با بار آماده خواهد شد.

به طور کلی در نصب کلیه آسانسور ها اجرای مرحله درب و ریل از مهمترین مواردی هست که می بایستی با دقت بسیار بالا انجام شود تا پس از بهره برداری حرکت نرم و بدون تکان کابین و همچنین همخوانی درب ها به منظور باز و بسته شدن را نتیجه دهد.

با توجه به فشار های تنشی بر روی ریل های هادی، ساز این ریل ها معمولا به صورت ریل تی۱۶ معمولی و یا بصورت بال پهن می باشند. همچنین می بایستی به هنگام اجرای آهنکشی دقت شود که فاصله کلاف های آهنکشی از ۱۹۰ سانت بیشتر نشود تا در اثر اعمال فشارهای تنشی ناشی از ورود و خروج کابین ریل ها استحکام کامل را داشته باشند.

هرچه فاصله اتاقک آسانسور به چاله آسانسور نزدیکتر باشد راندمان سیستم و عمر روغن که در اثر پمپاژ به داخل جک و تانک گرم و بعضا داغ خواهد شد افزایش خواهد یافت. همچنین بمنظور کاهش فشار وارده به موتور موجو در پاوریونیت در آسانسور های خودرو بر کششی می بایستی حتی المقدور تراز کف اتاق آسانسور با پایین ترین ایستگاه برابر بوده و از انتخاب محل اتاق آسانسور در طبقات بالاتر بمنظور سهولت در عملکرد سیستم پمپاژ خودداری شود.

در صورتی که عرض مورد نیاز چاله آسانسور جهت نصب درب تمام اتوماتیک فراهم باشد میتوان از درب تمام اتوماتیک سانترال یا تلسکوپی استفاده کرد و در غیر این صورت میتوان از درب های گیوتینی بعنوان درب طبقات نیز استفاده کرد. این شرکت پروژه های زیادی در خصوص آسانسورهای خودرو بر اجرا کرده است که به صورت هر دو نوع هیدرولیک و کششی می باشند. پروژه دفتر مرکزی پاپکو تهران دارای یک آسانسور مسافربر و یک آسانسور خودرو بر هستند که آسانسور خودرو بر آن در ۵ ایستگاه تا ظرفیت ۷ تن را بصورت جک مستقیم از زیر توسط این شرکت اجرا شده است.

کسانی که ما را انتخاب کرده اند

محمد پاکدامن مدیر عامل شدا کیش

خسته نباشید خدمت شما مهندس جوان و تیم حرفه ای و کاردرستتون، خدا قوت ازانتخابم راضی ام و شما رو حتما معرفی میکنم. کارتون حرف نداره

علی محمدی هوانوردی فلای پرشیا

خیلی نیرو های کارکشته و نکته سنج و حرفه ای دارید واقعا دمتون گرم خسته نباشید انشااله همکاری های زیادی در آینده با هم داشته باشیم

حسین کاشفی بیمارستان کوثر

خیلی خوب و عالی بود کارتون واقعا جای تحسین داره، انشااله موفق باشید حتما شما رو معرفی میکنم به دوستان خسته نباشید تیمتون حرفه ای و کاربلده ممنون از خدماتتون خدا قوت

ویژگی های آسانسور خودروبر

ظرفیت : ظرفیت آسانسور های خودرو بر به نسبت خودرو ها از ۳ تا ۷ تن متغیر است.

درب های آسانسور : معمولا در این نوع آسانسور ها کابین بصورت تک درب و یا دور درب (تونلی) بوده و در نوع دو درب دو عدد پنل شستی داخل کابین به منظور تسهیل در دسترسی راننده به پنل شستی به هنگام ورود و خروج نصب می گردد. این آسانسور ها همچنین در انواع درب های لولایی، اتوماتیک و گیوتینی با ابعاد مختلف  قابل اجرا هستند.

در آسانسور های ماشین بر بدلیل عمق زیاد کابین که حدودا بین ۵ تا ۶ متر میباشد به منظور حفظ تعادل کابین ناشی از نیروهای دینامیکی و استاتیکی از ۲ جفت ریل استفاده میشود که این ریل ها به عنوان هادی بوده و بار وارده کاملا بر روی جک می باشد. هنگامی که خودرو وارد کابین آسانسور میشود مخصوصا در طبقات بالاتر بدلیل تراکم روغن موجود در جک و شلنگ هیدرولیک که ناشی از بار وارده به کابین می باشد موجب ایجاد اختلاف تراز بین کابین و طبقه شده که این مورد در صورتی که بیش از حد مجاز باشد تابلو فرمان در این لحظه فرمان لول کردن مجدد را به کابین آسانسور داده و همترازی مجدد به صورت اتوماتیک انجام میشود.

در آسانسور های خودروبر کششی سیستم تعلیق به دلیل مهار و حفظ تعادل کابین از نوع دو به یک می باشد

زندگی و شغل مدرن ما را در جهت های متفاوت هدایت می کنند.